18.3.2024 - Muistutus: Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätion apurahat 2024, hae 25.3. mennessä!

Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiö myöntää Suomen Gynekologiyhdistyksen jäsenille apurahoja. Vuoden 2024 apurahat on kohdistettu väitöskirjatutkijoille (4 kpl á 3000€). Hakemus on jätettävä viimeistään 25.3.2024 klo 23.59 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä.

Sääntöjen mukaisesti apuraha myönnetään vain kerran samalle hakijalle. Apurahat jaetaan SGY:n kevätkokouksessa 25.4.2024.

Synnytys- ja naistentautiopin tutkimussäätiön tarkoituksena on tukea synnytys- ja naistentautiopin tutkimusta naisten ja perheiden terveyden parhaaksi.

Hakemuksen ohjeet

Hakemus sisältää tiivistelmän ja tutkimussuunnitelman, joiden yhteispituus on 3 sivua. Lisäksi apurahahakemukseen liitetään hakijan ansioluettelo. Tiedostot liitetään yhdeksi pdf-tiedostoksi, joka nimetään SGY_Tutkimussäätio etunimi sukunimi.

Siirry sähköiseen hakulomakkeeseen

Synnytys-ja naistentautiopin tutkimussäätiön tekninen sihteeri Maaria Puupponen (sähköposti: maaria puupponen@helsinki.fi) antaa tarvittaessa lisäohjeita.

Apurahan maksamisen edellytyksenä on noin 200 sanan yleistajuinen yhteenveto tutkimusaiheesta. Teksti julkaistaan tutkimussäätiön, SGY:n ja Elämälle ry:n internet-sivuilla. Saajan tulee myös yhden vuoden kuluessa apurahan myöntämisestä antaa säätiölle selvitys apurahan käyttämisen kohteesta ja tavasta.